Žilina vyhlási svojich najúspešnejších športovcov za rok 2012

13.02.2013 Žilina

Žilina (TS) – Mesto Žilina pozýva všetkých priaznivcov športu na slávnostné vyhlásenie najúspešnejších športovcov mesta Žilina za rok 2012, ktoré sa uskutoční už po šiestykrát v pondelok 18. februára o 17.00 hod. v priestoroch Mestského divadla Žilina. Podujatie vyvrcholí dekorovaním tých najlepších v kategóriách dospelých, mládežníkov, športových družstiev, trénerov a funkcionárov, ktorí sa dlhodobo podieľajú na rozvoji športu v meste. Okrem spomínaných kategórií bude ocenené aj športové podujatie roka. Vstup je voľný pre širokú verejnosť a nebude chýbať kultúrny program.
„Mám radosť z toho, že Žilinčanky a Žilinčania naďalej dosahujú výborné športové výsledky. Tak, ako všetci športoví fanúšikovia, aj ja osobne som zvedavý, ktorí športovci budú ocenení za rok 2012,“ povedal primátor mesta Žilina Igor Choma.
Vyhlásenie najúspešnejších športovcov spestrí kultúrny program, na ktorom vystúpi tanečné zoskupenie capoeira Oxumare a Základná umelecká škola Ladislava Arvaya.
Organizátori sa tešia na Vašu účasť. Kto sa nebude môcť osobne zúčastniť dekorovania najúspešnejších športovcov mesta Žilina za rok 2012, bude môcť sledovať akciu on-line na stránkach: www.zilina.sk.
 

Vyberte región